Foto 1 Foto 2 Foto 3
Legrace není nikdy dost
Hlavní stránkaKdo jsmeAktualityFotogalerieNabídkaČlenové souboru

Bavte lidi dál !

Po loňském úspěchu z našeho vystoupení ve Vodicích ( Chorvatsko ) nás Damír (majitel  cestovky ) pozval opět na týdenní  pobyt, v jehož průběhu jsme odehráli dvě  představení . Vynikají ubytování hned u pobřeží nás nadchlo a tak jsme si to náležitě užívali. Sice jsme se hned stali nejhlučnějším domem v širokem okolí, ale naštěstí si nikdo  nestěžoval a tak letos Damir nemusel  s policii nic řešit.

Nebyli jsme tentokrát jako Nahodile kompletní  chyběla Nikol, Lenka, Honza a Míša, ale za to s námi byla nejmladší budoucí členka souboru Nahodile malá Karolínka, která celý pobyt ( i cestu ) zvládala na jedničku.

Jedinou kaňkou na  našem pobytu, byl  úraz Martina / hned v úvodu pobytu /, který si po uklouznutí v kuchyni  natrhnul kolenní vazy. Skončil na pohotovosti a pak celý týden se sádrou  na noze.  Jeho zranění  nás donutilo také překopat program a v některých věcech improvizovat.  Což nám nedělalo těžkosti.  Pro vystoupení jsme nakonec agažovali „Kačku“ rekreantku, která si s námi nakonec také zahrála ….a  byla fakt dobrá.   První vystoupení jsme  sehráli  pro turisty z Čech a Slovenska, ale přišli i Chorvaté.  Program jsme upravili tak, abychom zaujali i děti, kterých tam bylo  také dost. A tak se Hecoviny prolínaly s kabaretem pro děti. Tato kombinace diváky nadchla. Po vystoupení jako vždy  naši didžejové  DJ Sun a DJ MIscha ( Martin a Michal ) rozjeli naplno disko hity a všechny roztančili.   

Druhé vystoupení bylo  v místním podniku u pobřeží a účast diváků, byla pestrou směsicí národností   a tak jsme se zaměřili na výstupy, kde mluvené slovo nehraje  hlavní význam.  Jelikož přišly dětí, které viděli i naše první vystoupení, opět jsme dali prostor pro Kabaret  a navíc  i soutěže,  jak pro děti tak pro dospělé.  Následovala diskotéka.  Po jejím ukončení  přišel  za námi majitel  podniku  aby nám  sám osobně poděkoval. Byl doslova nadšen a prý netušil jací jsme šoumeni a co umíme. Vyzdvihl i naše DJ za jejich výběrem skladeb  a jak diskoteku vedou. No zkrátka  opět úspěch.

Když jsme se pak poslední den ještě koupali v moři , přišli za námi turisté ze Slovenska ( od Košic )a loučili se  s námi  se  slovy :  Diakujeme.   Bavte lidi dál !

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek