Foto 1 Foto 2 Foto 3
Legrace není nikdy dost
Hlavní stránkaKdo jsmeAktualityFotogalerieNabídkaČlenové souboru

Malé ohlédnutí za představením v Bohumíně

Koncem ledna jsme zavítali s našim pořadem tentokrát do Bohumína.

V pěkném prostředí bohumínského kina, které je upraveno i na možnost hrát divadelní představení, se nám hrálo tak dobře, že jsme představení protáhli téměř o dvacet minut.

Pro místní jsme byli jednou velkou neznámou a tak jsme byli mile překvapeni, kolik diváku nakonec na Hecoviny přišlo. Děkujeme jim za bezvadnou atmosféru, kterou nám vytvořili.

Jelikož  ředitel  zdejšího zařízení K3 pan Mgr. Karel Balcar je zároveň  výborný  fotograf, nafotil z představení  skvělé fotografie, rádi je Vám ukážeme. 

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek