Foto 1 Foto 2 Foto 3
Legrace není nikdy dost
Hlavní stránkaKdo jsmeAktualityFotogalerieNabídkaČlenové souboru

Nahodile se chystá na MIKULÁŠE 2013

Jde vždy jde o pohádku se zápletkou, která ohrožuje příchod Mikuláše za dětmi. To se samozřejmě nesmí stát a tak se pohádkové postavičky, za pomocí dětí, snaží udělat vše proto aby MIkuláš nakonec přišel.  V letošním roce je  příběh postavený na tom, že čerti odjeli na čertovský kongres a není žádný, který by letos Mikuláše  doprovodil. Ale Mikuláš bez anděla a čerta nemůže být. Jedinou záchranou jsou čerti nečerti, propadlíci v čertovské škole, kteří ještě neudělali čertovské zkoušky.....víc neprozradíme. Už nyní ,ale můžeme dětem slíbit a nejen jim, že se  mají na co těšit. V pohádce je jako vždy spousta melodických písniček z tvůrčí dílny ZK.

Scénář už je hotový a  na soubor Nahodile čeká nyní spousta  práce se zkoušením, nahráním písniček a  připravou kulis.  Mikulášské turné nám začíná každý den od 5.12. do 8.12. celkem odehrajeme 6 předstvavení. 

Použity fotografie jsou z Mikuláše  2012

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek