Foto 1 Foto 2 Foto 3
Legrace není nikdy dost
Hlavní stránkaKdo jsmeAktualityFotogalerieNabídkaČlenové souboru

"NAHODILÝ LES" V OSTRAVICI

Akce byla zorganizována ze dne na den a  sobota před velikonocemi se stala datem naší brigádnické úderky. Nebyli jsme sice ve stoprocentním složení / tři nemohli /, ale i tak se nám podařilo předpokládaný vytýčený cíl splnit. Nasadili jsme kolem  600 nových  stromečků, pomohli očistit od klestí část vysazeného lesa a zvládli vypít sud piva, slivovici, borovičku i magistra.

   Nejen, že jsme si pořádně mákli (dokonce  i ti, kteří z nás mají k manuální práci hodně daleko ), ale samozřejmě jsme se i výborně pobavili . Navíc odměnou nám byly skvělé grilované steaky na kterých jsme si s chutí pochutnali. Ti kteří mohli, pobyli i do druhého dne a zapařili. Nicméně dobrý pocit z vykonané práce jsme měli úplně všichni. Majitel nám dovolil pojmenovat tuto část jako "NAHODILÝ LES" ….neboť jak posléze dodal,: „Než takový les vyroste, je třeba se o něj stále starat“.   Naštěstí to už mnozí z nás neslyšeli a tak nám to nezkazilo ani náladu.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek